Invest Mobile

GOLFKAR MET NUMMERPLAAT HUREN IN BRUSSEL

Verhuur golfkarren voor de korte- en lange termijn met papieren in Brussel

Golfkar of Club-car huren tijdens uw bezoek in Brussel

Een Golfkar of Club-car huren te Brussel? Wilt u een golfkarretje of clubcar huren voor een paar dagen of voor enkele weken gebruik van maken? Natuurlijk staat Invest-Mobile verhuur voor u klaar, we kunnen u met diverse modellen Clubcar voertuigen met papieren voor gebruik op de openbare weg van dienst zijn.

Onze elektrische verhuurvloot is zeker ideaal voor teambuildings, feesten en events.

Elektrische golfkarren karren met kenteken

Invest-Mobile levert al sinds 2019 golfkarren met Europese toelating voor gebruik op de openbare weg. Organiseert u binnenkort een evenement in binnen- of buiteland of is er sprake van speciale werkzaamheden en heeft u een golfkar nodig met nummerplaat? Dan bent u bij Invest-Mobile bv te Brussel aan het juiste adres.

verhuur golfkarren
Evenementen, beurzen, een dagje weg en natuurlijk bij de hotels kunt u de golfkarren vinden. Invest-Mobile golfkar verhuur is onder andere goed geschikt voor allerlei beurzen en evenementen, zeker als u een festival organiseert. Wilt u een golfkar type clubcar huren om uw VIP gasten van punt A naar B te rijden of wilt u anderen een eenvoudige vorm van vervoer aanbieden? Invest-Mobile golfkarren verhuur zijn goed geschikt tijdens concerten of binnen bedrijven waar de afstanden groot zijn. Daarnaast zetten we de verhuur golfkarren regelmatig in tijdens filmopnames, langdurige projecten, bruiloften en andere feesten, er zijn wat dat betreft allerlei toepassingen mogelijk.

Waar moet ik op letten bij het huren van golfkar of clubcar met baan papieren

6 of 8 personen golfkarren met kenteken zijn verboden op de openbare weg

Deze 6 personen en 8 personen golfkar worden wel aangeboden maar zijn illegaal. Een nummerplaat behoort nooit tot dit type elektrische golfkar voor op de openbare weg. De nummerplaat is enkel geldig op een 4 personen golfkar De wetgeving voor golfkarren is daar duidelijk in (ook in Belgiƫ) Voor meer informatie betreffende de wetgeving op golfkarren zie www.golfkarkopen.be
illegale golfkar

Verboden!!